Nyt mobilabonnement? Vi guider dig

Markedet for mobiltelefoni kan let være en jungle at navigere rundt i, da tilbuddene hele tiden ændre sig, og nye aktørere kommer til. For at holde sig opdateret vil det kræve meget arbejde og en konstant søgen efter den nyeste viden om markedet.

Formålet med denne side er hjælpe med overskue mobilmarkedet med en gennemskuelig oversigt,som opdateres løbende med aktuelle priser, nye tilbud osv.

Selskab
Oprettelse
Pris/måned
Se alle tilbud
2 kr99 kr
Fris SMS/MMS 1 GB data
1 kr129 kr
Fri SMS/MMS 1GB data
99 kr
(gratis t.o.m 2 marts)
129 kr
Fri SMS/MMS 1GB data
99 kr129 kr
Fri SMS/MMS 1GB data

 

Har dit mobilabonnement den rigtige dækning?

Mobildækning er et vigtigt punkt i forbindelse med val af en mobiludbydere, hvis den pågældende udbydere ikke har dækning i dit lokalområde, så abonnementet jo ikke meget værd. Ideen med et mobilabonnement er jo at man let uden problemer kan bruge sin telefon, og gerne koble sig på internettet hvis det er noget man ønsker. Den teleudbydere du vælger skal derfor have dækningen helt i orden.

I Danmark findes der fire mobilnetværker, og det er TDC, Telia, 3 og Telenor. De mindre mobilselskaber kan så betale en hvis sum penge, for at blive koblet på de andres netværk. Hvis det område som man bor i ligger i skovområder eller ligenden, så skal man især være opmærksom på valg af netværk, da signallet kan svinge meget.

Et billigt mobilabonnement finder du således

Alle vil gerne have billig mobiltelefoni, og med en hård konkurrence blandt mobilselskaberne, betyder det at man frit kan vælge på paramter som priser, dækning eller hastighed, og stadigvæk finde et mobilabonnement til en billig pris.

For at finde den rigtige løsning for dig, så er det vigtigt at få klarlagt sit behov. Et billigt mobilabonnement er ikke meget værd, hvis du ikke kan tjekke dine mails og høre musik, hvis det er en del af dit behov. Det er derfor vigtig at overveje om man skal have data inkluderet, og hvis ja – hvor meget. Hvis man er i tvivl om hvor meget data, taletid og SMS’er man bruger, så er det en god ide at kigge på sin gamle telefonregning, så man kan få et billede af ens eget forbrug og vælge et abonnement der matcher. Mange har en tendes til at overvurdere deres forbrug, og det resulterer i at mere end 90 % har et abonnement der er alt for dyrt.

Når du sammenligner mobilabonnement priser

Når man har fundet frem til sit forbrug, så er det relativt let at sammenligne de forskellige udbyderes priser. Det kan dog godt betale sig at undersøge om der følger nogle ekstra goder med mobilabonnementet.Hos mobilselskaber som TDC får man bl.a. adgang til TDC Play ved et køb et af deres abonnementer. Hos Telia får man adgang til musiktjenesten Spotify, når man  køber et abonnement hos dem.

Lige meget hvordan man vender og drejer det, så et det altid en god ide løbende at tjekke priserne på sit mobilabonnement, da der let kan være nogle lette penge at spare.